HTML

Clips Akadémia Nemzetközi Fodrász iskola

Clips Akadémia Nemzetközi Fodrász iskola

Friss topikok

Archívum

Miért válassza a CLIPS Nemzetközi Fodrász iskolát?

2012.02.08. 09:39 clipsakademia

Manapság újból egyre nagyobb becsülete van a szakma, így a fodrászmesterség tanulásának is. A szakma iránti érdeklődés illetve az ügyes fodrászok iránti növekvő kereslet miatt így a gazdasági válság közepette is biztos megélhetést keresve így mind többen választják ezt a szép, de néha bizony nehéz szakmát. Nem mindegy ugyanakkor, hogy hol sajátítottuk el a fodrászmesterség alapjait, hiszen az iskola meghatározó szerepet játszhat a fodrász későbbi pályafutásának szempontjából. Most 5 érvvel is szolgálunk, amiért érdemes beiratkoznia a CLIPS Nemzetközi Fodrász Iskolába.

1. A CLIPS-nél valódi tudást szerezhet!
Ha valóban gyakorlatias, a szakmában is jól használható ismereteket szeretne elsajátítatni, akkor válassza a CLIPS Akadémiát. A piacképes tudás átadása jegyében alapos elméleti és gyakorlati képzésben részesülhet. Az alapoktól a legprofibb és legmodernebb hajvágási technikákig így minden ismerettel felvértezzük, amely ahhoz szükséges, hogy az iskola befejezését követően sikeres fodrászként kezdhesse pályafutását.

2. A CLIPS-nél a szakma legnagyobbjaival dolgozhat!
Tanáraink Magyarország díjnyertes fodrászai, akik legjobbak a szakmájukban. A gyakorlati oktatások során – a klasszikus technikák átadásán túlmenően – olyan trendkövető hajvágási és festési technikákkal ismertetik meg, amellyel a lehető legjobban tudja kiszolgálni leendő vendégei igényeit. Gazdag és széleskörű tapasztalatuknak köszönhetően pedig a divat, a fotózások, sőt a külföldi munkavállalás világába is bevezetik tanulóinkat.

3. A CLIPS-sel az iskola végeztével nem maradhat munka nélkül!
A sikeres vizsgát tevő tanulókat a CLIPS az elhelyezkedésben is segíti. Mivel szeretnénk, ha minél többen a szakmában dolgoznának, ezért az iskola – a bizonyítvány megszerzésén túl – az első fizetésig támogatja tanulóit. Végzett hallgatóink olyan szalonokban kaphatnak állást, ahol korábbi tanáraik illetve a szakma befutott képviselői kezei alatt dolgozhatnak. Akik pedig az Európai Unió országában szeretnének munkát vállalni, azokat az iskola azzal támogatja, hogy a magára vállalja a külföldi munkavégzéssel járó közvetítői feladatokat. Kiváló külföldi kapcsolatainknak, valamint az iskola akkreditációjának köszönhetően így a nemzetközi környezetben való munka tapasztalat szerzése is lehetséges tanulóink számára.

4. A CLIPS munka mellett is elvégezhető!
Az iskola elvégzésében a főállású munka sem lehet akadály. Az alap OKJ-s vizsgára való gyakorlati felkészítés ugyanis személyre szabott időrendben, hétköznap, illetve hétvégén zajlik. A fodrászmesterség elméleti ismereteinek elsajátítása pedig, heti 1-2 alkalommal, hallgatóink igényeinek megfelelő időbeosztásban, azaz a tanulók által választható időpontokban történik.

5. A CLIPS továbbképzési lehetőséget is kínál!
Akik az iskola befejezése után bővíteni szeretnék ismereteiket, azok számára a CLIPS továbbképzést kínál. Legjobb tanulóink londoni akadémiánkon ingyenes, személyre szabott képzésben részesülhetnek, ismereteiket pedig nemzetközi környezetben is kamatoztathatják.

Minden jog fenntartva, Clipsakademia Nemzetközi fodrásziskola.

komment

Címkék: fodrász tanfolyam clips akadémia fodrász iskola fodrász képzés

süti beállítások módosítása